Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010

Νέα σελίδα (sic) για το Darkly Noon [Art of Life]

Το blog  Darkly Noon [Art of Life] ξεκίνησε στη διεύθυνση http://darkly-noon.spaces.live.com πριν από 4 χρόνια ως εικονικός χώρος προσωπικής έκφρασης, αποθετήριο ιδεών, τόπος αξιακών ανταλλαγών, ζωντανό ημερολόγιο, πέρα & πάνω απ' όλα πλατφόρμα επικοινωνίας με φίλους & γνωστούς, και κάθε άνθρωπο ο οποίος χωρίς να μας γνωρίζει, μοιράζεται κάποια από τα εδνιαφέροντα και τις αξίες μας. 

Τεχνικοί λόγοι με ανάγκασαν να μετακομίσω σε αυτό το νέο διαδικτυακό σπίτι, το οποίο ελπίζω να στεγάσει τα κοινά μας ενδιαφέροντα για πολλά χρόνια. Το παλιό blog μου βρίσκεται στην διεύθυνση http://darkly-noon.spaces.live.com, και -αν και δεν θα ανανεώνεται στο εξής- θα είναι επισκέψιμο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2010. 

Ακριβώς όπως συμβαίνει και στη πραγματικότητα, μια μετακόμιση είναι ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα, συνεπώς μη περιμένετε να συναντήσετε το σύνολο των παλαιών καταχωρίσεων. Προτίμησα να κρατήσω όσες καταχωρήσεις είχαν ιδιαίτερη αξία για μένα και για τους "θαμώνες" της σελίδας. Γι' αυτό τον λόγο επίσης για οποιαδήποτε καταχώριση πριν τη σημερινή ημερομηνία παρακαλείστε να κοιτάζετε τη σημείωση "ΗΜΕΡ. ΑΡΧΕΙΟΥ: ΧΧΧΧΨΨΩΩ" η οποία αναγράφει την αρχική ημερομηνία στην οποία δημοσιεύτηκε το άρθρο. 

Μία ανασκόπηση όλων των άρθρων τόσο των νέων καταχωρίσεων που βρίσκονται σε αυτό τον ιστότοπο, όσο και αυτών που προέρχονται από τη παλιά προσωπική μου σελίδα μπορεί να σας προσφέρει η λίστα:

[the cloud]

η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τέλος των καταχωρήσεων ιστολογίου και περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες (tags) στις οποίες εμπίπτουν τα άρθα που έχουν καταχωρηθεί. 

Η λειτουργία της σελίδας θα ξεκινήσει και πάλι από αύριο, Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010, οπότε μπορείτε να περιμένετε νέα άρθρα, με την επιφύλαξη βεβαίως, ότι θα γράφω -όπως πάντα- μονάχα αν έχω κάτι να πω...

"Σ' αυτήν την πόρτα που 'ρθαμε πέτρα να μη ραγίσει
και ο νοικοκύρης του σπιτιού χρόνια πολλά να ζήσει
-γιατί αν δεν ευλογήσεις τον server σου θα crashάρει να σε πλακώσει... :Ρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου