Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Θέατρο Σημείο | «Ο κανένας»

Όσοι βρίσκεστε στην Αθήνα στις 28 Δεκεμβρίου μη κλείσετε το βράδυ σας κάπου αλλού: το θέατρο "Σημείο" οργανώνει μια βραδιά με τίτλο: «Ο κανένας» αφιερωμένη στο συνάνθρωπό μας, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 30 Οκτωβρίου 2010 αναζήτησε καταφύγιο μέσα στα σκουπίδια, αποκοιμήθηκε και εν τέλει βρήκε τραγικό θάνατο από το απορριμματοφόρο το οποίο τον πολτοποίησε. Οι διοργανωτές απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση σε καλλιτέχνες, σε ανθρώπους του λόγου και της διανόησης, ζητώντας την ενεργή συμμετοχή τους, μια δήλωση αλληλεγγύης, ενάντια στην βαρβαρότητα του γεγονότος. Όσοι ανταποκρίθηκαν κατέγραψαν σε μιά μικρή παράγραφο ποικίλα συναισθήματα, σκέψεις και σχόλια: "τα παρουσιάζουμε κείμενα που το καθένα με τον τρόπο του σχολιάζει το αποτρόπαιο αυτό γεγονός. Η βραδιά αυτή μέσα στο κλίμα των γιορτών είναι μία χειρονομία προς τον διπλανό μας. Η παράσταση δεν είναι παρά μια μικρή, ελάχιστη στην πραγματικότητα, οφειλή προς την ανθρωπιά μας", σημειώνεται στην ανακοίνωση του θεάτρου.

Στο project συμμετέχουν οι Βασίλης Βασιλικός, Νίκος Βατόπουλος, Νίκος Βλαντής, Διονύσης Βυθούλκας, Ρέα Γαλανάκη, Κωστής Γκιμοσούλης, Ηλίας Κανέλλης, Βασίλης Kατσικονούρης, Λίλα Κονομάρα, Γιάννης Κοντός, Ένη Κούκουλα, Γιώργος Λαζόγκας, Μαρία Λαϊνά, Γιώργος Μανιώτης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Παναγιώτης Μέντης, Κώστας Μουρσελάς, Θανάσης Νιάρχος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Κατερίνα Σχινά, Στέλιος Χατζηαδαμίδης, Γιάννης Χρυσούλης. 

Η παράσταση θα ξεκινήσει στις 21.00 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Το θέατρο βρίσκεται Χαριλάου Τρικούπη 10, πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο στη Καλλιθέα, και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη παράσταση και τις δραστηριότητες του μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του www.theatresemio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου