Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

VIP Art Fair | Η πρώτη διεθνής φουάρ Σύγχρονης Τέχνης αποκλειστικά στο internet!

Ανοιξε τις πύλες της μόλις σήμερα, διαρκεί μία εβδομάδα και είναι η πρώτη φουάρ σύγχρονης τέχνης που γίνεται ΜΟΝΟ στο internet. Από σήμερα μέχρι τις 30 Ιανουαρίου 2011 καθένας που εγγραφεί δωρεάν μπορεί να κάνει μιά βόλτα. Μην την υποτιμάτε, κρύβει διαμαντάκια! Από κει έρχομαι! :Ρ

Α, και για να σας λύσω την απορία: το VIP δεν σημαίνει "Very Important People", αλλά ως Viewing In Private, μιά και την έκθεση τη βλέπετε ουσιαστικά μόνος!

Παρόλα αυτά, η έκθεση περιέχει σημαντικό αριθμό έργων και γκαλερί. Χωρίζεται σε 4 ενότητες, που φιλοξενούν συνολικά 138 περίπτερα. Η ενότητα Premier χωρίζεται σε 2 εκθεσιακούς χώρους: το Premier Large, στο οποίο εκθέτουν 56 κορυφαίες γκαλερί, η κάθε μία από τις οποίες παρουσιάζει 20 έργα, και το Premier Medium, όπου εκθέτουν 35 κορυφαίες γκαλερί, η κάθε μία από τις οποίες παρουσιάζει 15 έργα. Στην ενότητα Focus εκθέτουν 23 γκαλερί, η κάθε μία από τις οποίες παρουσιάζει 8 έργα του ίδιου καλλιτέχνη. Στην ενότητα Emerging εκθέτουν 24 γκαλερί, η κάθε μία από τις οποίες παρουσιάζει 10 έργα, δημιουργημένα την τελευταία διετία, από ανερχόμενους καλλιτέχνες. Συμμετέχουν συνολικά 1.555 καλλιτέχνες και παρουσιάζονται 3.011 έργα. 


ΥΓ. Αν θα θέλατε 
-εκτός από το να δείτε έργα- 
να κάνετε και τις επαφές σας, 
ή να προχωρήσετε σε κλεισίματα, 
θα πρέπει να δείτε τη πιθανότητα 
να αποτήσετε VIP Pass, 
το οποίο υπό όρους μπορεί να στοιχίζει 
από 20 μέχρι 120 δολάρια. 
Τους όρους θα τους βρείτε 
κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας. 


Καλή βόλτα.

Δείτε: www.vipartfair.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου