Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο υποψήφιος Νομπελίστας (!) Μίκης Θεοδωράκης & ο Γιώργος Καραμπελιάς ανανεώνουν το πολιτικό όραμα της Ελλάδας...Μετά τον Ζουράρι, που πρώτος έσπευσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως απολογητής του Μίκη Θεοδωράκη, τον εθνικο(παρά)φρονα Στέλιο Παπαθεμελή, ακολουθεί ο πρώην μαοϊστής, στη συνέχεια αναρχικός και εσχάτως πνευματικός καθοδηγήτής της νεόκοπης "Πατριωτικής" Αριστεράς, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και συμμάχους όλα τα καθιζήματα του εθνικιστικού χώρου της πόλης, Γιώργος Καραμπελιάς, ο οποίος του παιρνει συνέντευξη. Και τι δεν ακούν τα αυτάκια μας σε αυτή, λες και δεν έφτανε η παραληρηματική ιδρυτική διακυρηξη του πολιτικού σχηματισμού του Μίκη Θεοδωράκη (διαβάστε την ΕΔΩ και κρίνετε μόνοι σας)!

Καθώς σημειώνει ο σχολιάστής που ανέβασε το video στο YouTube: "Εκπληκτικό απόσπασμα από την συνέντευξη του 86χρονου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη στον συνταξιούχο αναρχικό των Εξαρχείων Γιώργο Καραμπελιά που μεταδόθηκε την Πέμπτη 3 Φλεβάρη 2011 από το κανάλι «High» (9.15μ.μ. με 10.10 μ.μ.) Ο γηραιός Μίκης δηλώνει για πρώτη φορά στην ζωή του Αντισημίτης (εκτός από Αντισιωνιστής που δήλωνε μέχρι τώρα). Μάλιστα - όπως θα δείτε - ο πονηρός Καραμπελιάς, προσπαθώντας να τον προστατεύσει από το μένος των Εβραίων, τον διορθώνει και του λέει πως είσαι Αντισιωνιστής, αλλά ο Θεοδωράκης επιμένει: «Είμαι Αντισιωνιστής και ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ»!! Ο Μίκης λέει πολύ χειρότερα πράγματα για τον Σιωνισμό από αυτά που είπε προσφάτως ο Δεσπότης Πειραιώς Σεραφείμ Μεντζελόπουλος και ξεσηκώθηκε εναντίον του σύμπας ο Εβραϊσμός. Μεταξύ άλλων - όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο - ο Μίκης δηλώνει πως οι Εβραίοι βρίσκονται πίσω από κάθε πόλεμο και ελέγχουν πλήρως τις Τράπεζες οι οποίες κατέστρεψαν την Ελληνική Οικονομία!...Να δούμε, για όσα λέει σε αυτό το εκπληκτικό βίντεο ο Σταλινικός μουσικοσυνθέτης, θα τολμήσουν να εξεγερθούν οι απόγονοι του Αβραάμ, ή μόνο για τους Ορθόδοξους κληρικούς ενδιαφέρονται;  Εντυπωσιακή είναι επίσης η καταγγελία του γερο-Μίκη ότι μέσα στον Φεβρουάριο θα γίνει στην Ελλάδα το Συνέδριο του Παγκόσμιου Σιωνισμού, για να πουληθεί οριστικά η χώρα στους συμπατριώτες του Εβραίου Ραββίνου Σαούλ, γνωστότερου με το ψευδώνυμο Απόστολος Παύλος..."

Για να μη αναφερθώ στην συνωμοσιολογική επωδό του σχολίου που ψευδώς αποδίδεται στον Kissinger -σύμφωνα με ενυπόγραφη δημοσιευθείσα δήλωση του αρθρογράφου Γιώργου Μαρίνου που ήταν αυτός που λανθασμένα την έγραψε στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ! 

Εξάλλου, αξίζει να αναφερθεί κανείς στη πρόταση αυτών των ημερών, η οποία προέρχεται κατά κύριο λόγο από τον άξονα Ζουράρι - Καραμπελιά και τα σχετικά γκρουπούσκουλα, να υποστηρίξει η Ελλάδα τη νέα υποψηφιότητα του Μίκη Θεοδωράκη για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης. Βεβαίως, θα μου πείτε, "εδώ πήρε Νομπελ ο Ομπάμα, στον Μίκη Θεοδωράκη θα κολλήσουμε;" Γιατί να μην πάρει Νόμπελ Ειρήνης κάποιος που στηρίζει το όραμα του για μιά καλύτερη Ελλάδα στη μισαλλοδοξία, το νεποτισμό και τις συμμαχίες με πατριδοκάπηλους εθνικιστές;ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ


Βασιλείου Μαρκεζίνη

Το group στο facebook 
που προσπαθεί να 
συγκεντρώσει το ενδιαφέρον 
για την υποψηφιότητα 
του κ. Μίκη Θεοδωράκη 
για το Νόμπελ Ειρήνης  
ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου