Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Συνέντευξη "εφ' όλης της ύλης" του Ν. Γ. ΜιχαλολιάκουΌπως γράφει και το "parapolitika.gr", ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος πραγματοποιεί το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή αυτή την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 7μμ. Η συγκέντρωση στρέφεται ενάντια στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και έχει δύο βασικά συνθήματα: "ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας!" και "ΟΧΙ στο Μνημόνιο της υποταγής!".   Η Χρυσή Αυγή στο προσκλητήριο της καλεί όλους τους Έλληνες πατριώτες «να δώσουν δυναμικό παρόν και να στείλουν το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης απέναντι σε μία διορισμένη από τους διεθνείς τραπεζίτες εξουσία. Η αφαίμαξη του ελληνικού λαού, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η άρνηση εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του Έθνους και η πλημμυρίδα της λαθρομετανάστευσης είναι τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τους διοργανωτές της συγκέντρωσης»   Επιπλέον τονίζει πως το κόμμα της Χρυσής Αυγής «είναι η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, γι' αυτό και τα διεφθαρμένα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας δε λένε λέξη για την πολιτική της δράση, τις θέσεις και τις Ιδέες της. Δεν αναφέρουν ούτε τα υψηλά εκλογικά ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις. Προσπαθούν να πείσουν το λαό πως για να αντισταθεί στους διεθνείς τοκογλύφους πρέπει να ακολουθήσει την... αριστερά! Μα τα κόμματα της αριστεράς δε φωνάζουν εδώ και χρόνια ότι πρέπει να δώσουμε γη και ύδωρ στους λαθρομετανάστες; Από την άλλη πλευρά, όσοι καπηλεύονταν μέχρι σήμερα τον πατριωτισμό (ΝΔ-ΛΑΟΣ) έβαλαν την υπογραφή τους στο ξεπούλημα της Ελλάδος» για να καταλήξει πως «Ένας μόνο δρόμος μένει λοιπόν, ο δρόμος της αληθινής Εθνικής Αντίστασης». 

Εν όψει της συγκέντρωσης, το παγκοσμίως άγνωστο κανάλι "Ελλάς - Ορθοδοξία" παίρνει συνέντευξη από το  γνωστό μπουζουκοκέφαλο φασιστοειδές (ευτυχώς που είναι μπουζουκοκέφαλο, γιατί αν δεν ήταν, με τη μλκ. που δέρνει τον ελληνικό λαό, αυτή τη στιγμή ο φασιστάκος θα ήταν τουλάχιστον πρωθυπουργός, για να μη πω, άρχοντας του σύμπαντος!). 

Σύμφωνα με το κανάλι η ατζέντα της συνέντευξης είναι:

"...η συγκέντρωση της Χ.Α στο Σύνταγμα την Παρασκευή, το Μνημόνιο, την επιλογή ανάμεσα στα διλήμματα πτώχευση ή δανεισμός και δραχμή ή ευρώ, τι πιστεύει για το εβραικό Ολοκαύτωμα και τους Εβραίους, πώς κρίνει την ανάπτυξη σχέσεων Ελλάδας - Ισραήλ. Ακόμα, απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με την ιδεολογία της Χ.Α και αναφέρεται στην περίοδο της γερμανικής κατοχής και εμφυλίου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου