Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2012

Κυριακάτικο απεριτίφ σε film noir καμβάOI Jitterbugs σας προσκαλούν αυτή την Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου, να περάσετε μαζί τους το απόγευμα μέχρι το βράδυ της Κυριακής, στο τρίτο θεματικό τους "Κυριακάτικο Απεριτίφ", σας προσκαλούν να απολαύσετε το απογευματινό σας Κυριακάτικο απεριτίφ, σε στυλ...Φιλμ Νουάρ! Επιλεγμένη μουσική των δεκαετιών '40 και ΄50, από τον Noir Κινηματογράφο, χορός swing, προβολή ρετρό ταινιών, μπουφές αλλά και ένα θεατρικό δρώμενο, με θέμα μια αστυνομική ιστορία μυστηρίου σαν ρετρό ραδιοφωνική εκπομπή αποτελούν τα συστατικά εκείνα που θα σας μυήσουν στον κόσμο του Ρετρό Φιλμ Νουάρ! Φορέστε τα ρούχα από τους αγαπημένους σας ήρωες ρετρό Φιλμ Νουάρ και ελάτε να απολαύσετε το Κυριακάτικο σας απόγευμα με ρετρό διάθεση και φυσικά ένα Απεριτίφ με τους Jitterbugs. Το απογευματινό event συμπληρώνει το θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Νυχτερινός Επισκέπτης", που θα ερμηνεύσουν οι: Βάσω Καλογεράκη, Μάκης Τσιλιγκαρίδης, Ηλίας Μόσχος, Χριστίνα Ξανθάκη και Ηλίας Καλπάκας. Είναι εμπνευσμένο από τις ραδιοφωνικές εκπομπές του '40 και του '50. Θέμα του μια αστυνομική ιστορία μυστηρίου και τρόμου.

16.00-20.00: Μπουφές.
16.30-19.30: Προβολή ρετρό ταινιών Φιλμ Νουάρ ("Τhe touch of Evil",Orson Welles & "Τhe man who knew too much", Alfred Hitchcock )
Εισαγωγή στο Φιλμ Νουάρ από την Δανάη Μικέλλη.
20.00-20.20: θεατρικό δρώμενο "Νυχτερινός Επισκέπτης".


Dresscode: Film Noir Hero (επιθυμητό, αλλά όχι απαραίτητο!)

Στο Cafe-Bazaar, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Αθωνος

Είσοδος ελεύθερη

Το event πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του βιβλιοπωλείου "Μυθιστορία" (Γ. Βαφοπούλου 20, 231 042 8846) και την υποστήριξη του AZA Video Cinema Club (Αλ. Σβώλου 6, 231 028 4748).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου