Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Τα μικρά, απολαυστικά, μυστικά των γιορτών: Gluhwein

Η δική μου συνταγή Gluhwein χυμό έχει ως εξής:

ΥΛΙΚΑ
2 μπουκαλια καλο κοκκινο ξηρο κρασι, ένα ποτηράκι του κρασιού Amaretto, 5 καρφιά γαρυφαλο, 2 ξυλακια κανελα, 1 πορτοκάλι κομμένο σε λεπτές φέτες, τον χυμό ενός πορτοκαλιού, και 4 κουταλιές σούπας ζάχαρη.

Παρασκευή:
Αναμειγνύετε τα υλικά, εκτός από το Amaretto και τον χυμό, σε κατσαρολάκι και τα ζεσταίνετε όπως παραπάνω (να μη βράσει). Στο τέλος, αφού σβήσετε τη φωτιά προσθέτετε το ρούμι και το Amaretto, και τον χυμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου