Τρίτη, 5 Μαΐου 2015

SheSharp | Photo[work]shop

Η SheSharp, μια κολλεκτιβίστικη και γενναία προσπάθεια αποφοίτων της σχολής Πληροοφιρκής του ΑΠΘ, ξαναχτυπά με ένα σεμινάριο για Photoshop που ΄πεχει όλα τα πααραίτητα. Ως Designer και τυπογράφος  (το πρώτο μου πανεπιστήμιο), ξέρω καλά ότι για να μάθει κάποιος πραμγατικά το Photoshop χρειάζεται πολύ περισσότερο. Ωστόσο η προσπάθεια είναι αξιέπαινη. Σας διαβάζω δυνατά, λοιπόν:

Καλώς ήρθατε στο πρώτο από τα τέσσερα μέρη του σεμινάριου Photoshop που διοργανώνει η ομάδα SheSharp, με στόχο την κάλυψη της ύλης για την Πιστοποίηση Photoshop της Adobe. Το σεμινάριο γίνεται με την υποστηριξη του City College, στις εγκαταστάσεις του οποίου θα πραγματοποιηθούν τα μαθήματα και απευθύνεται σε όλους όσους έχουν τη διάθεση να μάθουν κάτι καινουριο ή/και να εμβαθύνουν τη γνώση τους στη χρήση αυτού του πολύ ισχυρού εργαλείου. Η ύλη χωρίζεται σε τέσσερα μέρη και θα καλυφθεί στα επιμέρους μαθήματα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

1. Εξοικείωση με τα βασικά εργαλεία, χρωματικές διορθώσεις και απλές συνθέσεις 07/05/2015
2. Clipping και raster μάσκες, layer styles και εξελιγμένες συνθέσεις 14/05/2015
3. Vector μάσκες και γραφικά, smart objects και φίλτρα 21/05/2015
4. Εξελιγμένες τεχνικές και σχεδίαση website από το μηδέν 28/05/2015


Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να έχει μαζί του τον προσωπικό του υπολογιστή με εγκατεστημένο το πρόγραμμα Photoshop. Για όσους δεν διαθέτετε προσωπικούς υπολογιστές - ή Photoshop -, ελάτε με φίλους που διαθέτουν :D
Επιπλέον, λόγω περιορισμένου χώρου και για την καλύτερη δυνατή απόδοση των συμμετεχόντων, ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Επομένως εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το workshop παρακαλούμε να κάνετε register στο link που ακολουθεί: http://shesharp.org/photoworkshop (η κράτηση θέσης ακυρώνεται ένα τέταρτο πριν την έναρξη του workshop). Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την είσοδο σε όποιον δεν έχει κάνει εγγραφή.
Επίσης, παρακαλούμε να προσέξετε ότι για κάθε ένα από τα τέσσερα μέρη του σεμιναρίου θα πρέπει να κάνετε εγγραφή εκ νέου στο eventbrite καθώς οι θέσεις δεν κατοχυρώνονται για όλα τα event.

Τέλος, λόγω της φύσης του χώρου οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να είναι εκεί στην ώρα τους για να ξεκινήσει στις 7 ακριβώς το workshop, καθώς η διαθεσιμότητα του χωρο[χρόνου] είναι συγκεκριμένη και πρέπει να τελειώσουμε στην ώρα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου